sivaprasad9394
Occasional Collector

News atom feed not generating proper lap_feed xml file for specific language?

Hello,

While generating the news via lap feed generation is not happening for the below languages,

Form:

<ENTRY value="VI">

        <LANGINFOS>

          <LANGINFO lang="*" label="Vietnamese"/>

        </LANGINFOS>

      </ENTRY>

      <ENTRY value="UK">

        <LANGINFOS>

          <LANGINFO lang="*" label="Ukranian"/>

        </LANGINFOS>

      </ENTRY>

      <ENTRY value="KK">

        <LANGINFOS>

          <LANGINFO lang="*" label="Kazakh"/>

        </LANGINFOS>

      </ENTRY>

Mapping Language:

Field_Mapping_languages.png

Format Template:

$CMS_SET(setCanGenerate,false)$

$CMS_SET(setCurrentLang,#global.language.abbreviation)$

$-- check language --$

$CMS_SET(setValue,content.getValue("translatedLanguages"))$

$-- translated languages present? --$

$CMS_IF(setValue != null)$

    $CMS_SET(setTranslatedLangs)$$CMS_VALUE(setValue)$$CMS_END_SET$

    $-- check, if current language is translated --$

    $CMS_SET(setCanGenerate,setTranslatedLangs.toString().contains(setCurrentLang))$

$CMS_END_IF$

$CMS_IF(setCanGenerate == true)$

..................

.......Code.....

<atom:entry>

<atom:title><![CDATA[$CMS_VALUE(content.news_headline,default:"")$]]></atom:title>

<!--setCurrentLang: $CMS_VALUE(setCurrentLang)$-->   

<!--setValue(translatedLanguages): $CMS_VALUE(setValue)$-->

</atom:entry>

..................

.......Code....

$CMS_END_IF$

Result:(lap_UPDATE.xml file)


<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<html>

  <head>

    <![CDATA[news Feed]]>

<![CDATA[Subtitle]]>

<title></title>

  </head>

  <body>2015-05-04T01:24:17.209+0200 http://boxml.com/EN/bgn/feed

<![CDATA[]]>

  <!--setCurrentLang: EN-->

  <!--setValue(translatedLanguages): [KO, EN, KK, UK, VI, SR]-->

</body>

</html>

Here KO-Korean,EN-English,SR-Serbian language xml files are generating properly.

But Vietnames,Ukrania,Kazakh xml files are not generating properly.

I have verified in the creation of the news via datasource also looks fine.

Please suggest me e-spirit support the above languages(VI,UK,KK)?

Thank you.

Labels (1)
Tags (2)
0 Kudos
2 Replies
marza
I'm new here

Re: News atom feed not generating proper lap_feed xml file for specific language?

Hi Siva,

just to be sure: Are all these languages properly defined in FirstSpirit? Especially the three which are causing problems? See languages in FirstSpirit for more information and look in the ServerManager languages definitions.

Regards,

Marian

0 Kudos
sivaprasad9394
Occasional Collector

Re: News atom feed not generating proper lap_feed xml file for specific language?

Hello Marian,

Thank you for your reply.We have operations team who manage all the ServerManager related configurations.

Even I have also verified the check box of language is selected there.Ya for us it is strange only these 3 language(news feeds) are not generated properly.

Ok.We will discuss with e-spirit ticket.

Thank you.

0 Kudos